I Congrés International de l'INDEST: Desenvolupament Social i Territorial

Els dies 23 i 24 de novembre tindran lloc les dues jornades del I Congrés Internacional de l'INDEST al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont

Descarregar Pdf

El principal objectiu del I Congrés Internacional de l'INDEST és dotar de contingut els seus quatre grans eixos temàtics. De la mateixa manera es busca aprofundir en la recerca i les activitats de recerca que s'està fent a l'INDEST. El Congrés, també, serà un punt de trobada per als investigadors de les ciències socials i les humanitats de la mateixa Universitat. 

 

L'Institut de Desenvolupament Social i Territorial (INDEST) és un dels instituts propis de recerca de la Universitat de Lleida. L'INDEST reuneix un total de vint-i-set grups de recerca i al voltant de dos-cents cinquanta professionals com a personal investigador. El seu objectiu és desenvolupar la investigació al llarg de les quatre principals línies de recerca establertes en el Pla Estratègic de Recerca de la UdL: (1) Activitat socioeconòmica i territorial sostenible, (2) Mobilitats, transicions i relacions socials, (3) Societat del lleure i consum cultural i (4) Generacions: infància, joventut i envelliment.  

El I Congrés Internacional de l'INDEST: Desenvolupament Social i Territorial pretén així fer visible l'INDEST i la seva recerca, aprofundir en les seves línies de recerca i establir o reforçar lligams amb altres grups de recerca que treballen en termes similars. En aquest sentit, el I Congrés Internacional de l'INDEST: Desenvolupament Social i Territorial serà un punt de trobada per a tots i totes els investigadors i les investigadores de l'ampli ventall de diferents grups de recerca adscrits i d'àrees de coneixement que aplega l'institut de recerca.